Търговска мрежа| Условия за ползване| Технически| Контакти| Всички Продукти| Количка

Engine Oil Booster Pro
22.00 лв.

Количество:

Информация за продукта

JLM Engine Oil Booster Pro удължава срока на експлоатация на двигателя, намалява износването на движещи се части, намалява консумацията на масло и отделянето на дим от ауспуха.

Информация за продукта

Продуктът е от съществено значение за смазване и охлаждане на маслото в двигателя. Интервалите за поддръжка стават все по-дълги и автомобилът влиза в сервиза все по-рядко.

JLM Engine Oil Booster Pro съдържа висока концентрация на добавки, които гарантират, че маслото се прикрепя по-ефективно върху движещите се части в двигателя, подобрява  смазването  и триенето и износването на частите.

Engine Oil Booster Pro е особено подходящо за двигатели, които често пътуват на кратки разстояния. Тези двигатели не загрява достатъчно, в резултат на което съдържанието на влага в двигателя не се изпарява. Engine Oil Booster Pro гарантира, че влагата няма шанс да повлияе на компонентите или маслото.

Всички съвременни автомобили с дизелов двигател, имат филтър за твърди частици. Електрониката на автомобила гарантира, че саждите във филтъра се изгарят по време на шофиране по магистрала или когато двигателят е под тежък товар. Това е известно като регенерация или почистване.

Oil Booster Pro, заедно с филтър за твърди частици Cleaner, гарантира, че филтъра за твърди частици е винаги добре почистени че дизелът  няма да се смеси с маслото на двигателя