Търговска мрежа| Условия за ползване| Технически| Контакти| Всички Продукти| Количка

JLM Diesel Turbo Cleaner
45.00 лв.

Количество:

Информация за продукта

JLM Turbo Cleaner е една от най-добрите добавки за турбокомпресори на пазара днес. Той е икономичен, изключително лесен за използване и премахва мръсотията и саждите много ефективно.

 

Когато  изминавате много кратки разстояния, често се намирате в задръствания и само леко натоварвате турбото, то горивото няма да "изгори" правилно. И това е нещо, което ще стане очевидно с течение на времето. Мръсотията и саждата са най-големите врагове на турбото, а поради изгорелите газове турбото може да стане доста замърсено. Когато турбото е мръсно, съществува опасност от износване, а освен това турбинното колело VGT (турбо компресор с променлива геометрия) може да се захване. То не може да се върти правилно и по този начин вече не си върши работата, както трябва. Замяната е изключително скъпа и често дори ненужна. Прецизното почистване на турбото - без разглобяване (!) - е най-икономичната и логична следваща стъпка.

 

 

Следващата стъпка се нарича JLM Turbo Cleaner. Този доказан продукт JLM работи също толкова лесно и правилно, както предполага името му. JLM Turbo Cleaner е разработен, за да възстанови работата на двигателя, да намали емисиите на сажди и е подходящ за всички дизелови двигатели. JLM Turbo Cleaner е много лесен за употреба, течността може просто да се добави към дизеловото гориво в резервоара за гориво. И така се постигабързото и достъпно турбо почистване .

 

 

След като използвате JLM Turbo Cleaner, мръсотията и саждите са изчезнали. Турбото може отново да повиши производителността на двигателя и съотношението въздух-гориво е идеално. Веднага след като JLM Turbo Cleaner е направил невидимата си работа, ще забележите, че докато шофирате, турбото е ново. Накратко, JLM Turbo Cleaner увеличава дълголетието, почиства турбото и възстановява оригиналния си изход.