Търговска мрежа| Условия за ползване| Технически| Контакти| Всички Продукти| Количка

JLM Diesel DPF Spray


Спрей за почистване на DPF филтри

45.00 лв.
50.00 лв.

Количество:

Информация за продукта

 

400ml / J 02220

 

JLM Diesel DPF Спрей  премахванатрупаните частици, въглерод и други мръсни отлагания във филтър за твърди частици (DPF)  - бързо и ефективно, без да е необходимо да се демонтира филтъра.

Diesel DPF Spray е най-бързият и най-евтиният начин да се върнете на пътя възможно най-скоро. Diesel DPF Spray J02220 е подходящ при първо ниво на сигнализация за запушване на DPF филтъра.

Превозните средства, които се използват за къси разстояния или почти не се управляват  по магистралите, не развиват достатъчна температура, което означава, че DPF филтъра им не влиза в режим на регенерация. Diesel DPF Spray предлага решение за симптоми на двигателя, като  загуба на мощност или увеличаване на разхода на гориво, което е причинено главно от шофиране на къси разстояния. JLM Diesel DPF Spray възстановява пълния капацитет на филтъра за частици и гарантира, че изгорелите газове могат отново да бъдат експулсирани от ауспуха без никаква съпротива. Впръскайте JLM Diesel DPF Спрей в филтъра за твърди частици, преди да извършите  принудителна  регенерация (достигане на високи обороти за известен период от време) за почистване на филтъра.

Информация за продукта

JLM Diesel DPF Spray J02220 е спрей, който идва в удобна  аерозол версия и съдържа висока концентрация на активни съставки, за да почисти и разтвори отлаганията във Вашия DPF филтър. JLM Diesel DPF спрей почиства и регенерира замърсеният и блокиран  дизелов филтър твърди  частици, чрез намаляване на температурата на горене на частиците, което означава, че те изгарят  по-рано и по-бързо при по-ниска температура на двигателя. JLM Diesel DPF спрей може да се използва във всички стари и нови дизелови двигатели, във всички превозни средства с филтър за твърди частици.

Съдържанието на една опаковка  JLM J02220 е  достатъчно  за почистването на един филтър за твърди частици. JLM Diesel DPF Spray не е запалим, не съдържа пепел или метал и се изпарява, без да оставя остатък. В случай на упорити замърсявания, ние препоръчваме  двигателят и филтърът  за частици да се почистват с помощта на J02230 / J02250 JLM DPF комплект за почистване.