Търговска мрежа| Условия за ползване| Технически| Контакти| Всички Продукти| Количка

JLM Diesel DPF Refill Fluid 1L


Катализаторна течност

85.00 лв.
99.00 лв.

Количество:

Информация за продукта

Катализаторна течност (PAT Fluid) за FAP филтри използвани предимно при френски автомобили от групата PSA (Peugeot, Citroen), както и при някои модели на Ford, Volvo, Mazda, Lancia, Mitsubishi, Mini Cooper D  и други.
Този продукт е подходящ за употреба като заместител на следните каталожни номера :
Eolys DPX 42, Eolys 176, Powerflex, Infineum F7995, Volvo DPF Additive, Satacen® 25
Peugeot/Citroen Particulate Fluid 973665, Peugeot/Citroen Particulate Fluid 997995, Peugeot/Citroen Particulate Fluid 973685, Peugeot/Citroen Particulate Fluid 973686, Peugeot/Citroen Particulate Fluid C973685, Peugeot/Citroen Particulate Fluid C973686.

 

JLM Diesel DPF Refill Fluid  се предлага в разфасовка от 1л. Може да се добавя само в сервизни условия от механик в  специален резервоар, фабрично монтиран във Вашия автомобил.
Автомобилите на PSA /Peugeot, Citroen, както и някои автомобили Ford, Mazda Volvo, Lancia, Mitsubishi, Mini Cooper D, имат активна система за автоматично добавяне на адитив към говирото, включваща собствен резервоар и система за дозиране на точно количество от добавката към горивото.

Този тип системи разчитат на адитив, който да намали температурата на изгаряне на саждите (твърдите частици), в комбинация с управлението на мотора. Системата следи състоянието на филтъра чрез сензори и предизвиква регенерация на филтъра, променяйки режима на работа на двигателя. Добавката се съхранява в специален резервоар в автомобила и се добавя автоматично към горивото.
Системата се нуждае от пълнене на резервоара с JLM Diesel DPF Refill Fluid както и специализирана техника за пре-програмиране. Процедурата следва да се извърши от квалифицирано лице в сервиз. Тези системи се нуждаят от пълнене на около 120 000км.

За автомобили от този тип с автоматично третиране на горивото използвайте JLM Diesel DPF Refill Fluid.

JLM Diesel DPF Refill Fluid е катализаторна течност, специално разработен аналог, на катализаторната течност EOLYS, използванa за подпомагане на регенерацията на FAP филтри, монтирани на дизелови леки автомобили и микробуси.

Начин на употреба на JLM Diesel DPF Refill Kit Manual EN