Търговска мрежа| Условия за ползване| Технически| Контакти| Всички Продукти| Количка

JLM Diesel DPF Cleaner Heavy Duty


Добавка за почистване на DPF филтри при тежкотоварни машини

155.00 лв.
165.00 лв.

Количество:

Информация за продукта

Информация за продукта

 

Почти всички съвременни търговски камиони, трактори, машини, автобуси и тежкотоварни дизелови камиони - HDV-LDV-MDV са оборудвани с филтри за дизелови частици и дори много по-стари камиони и автобуси са преоборудвани с DPF като основно допълнение към изпускателната система поради променящите се разпоредби през последните години.

 

DPF са много по-сложни и скъпи части от обикновените ауспуси, които са заменили. DPF филтърът улавя ненапълно изгорялото гориво (сажди) от двигателя на камиона, което иначе би попаднало в околната среда. С течение на времето филтърът се запълва. Електрониката на камиона гарантира, че тези сажди се изгарят по време на шофиране по магистрала или когато двигателят е под голямо натоварване. Това е известно като регенерация.

 

Много камиони обаче извършват само кратки пътувания (камиони за доставка), в резултат на което двигателят почти не е под никакво натоварване. В резултат на това регенерацията не се извършва и саждите продължават да се натрупват във филтъра за твърди частици. В крайна сметка филтърът се блокира. Оранжевата предупредителна лампа със символа на дизеловия филтър за твърди частици светва на таблото и обикновено камионът трябва или да извърши принудителна - или активна регенерация, докато е паркиран до пътя, или в най-лошия случай откаран в гаража или сервиза.

 

JLM DPF Cleaner Heavy Duty решава този специфичен проблем. Няма нужда да премахвате филтъра за дизелови частици от вашите търговски камиони, трактори, машини, автобуси и тежкотоварни дизелови камиони - HDV-LDV-MDV.

Това спестява много време на престой и следователно пари на собственика на автопарка и шофьора на камиона. Добавете съдържанието на една бутилка към пълен резервоар с гориво и карайте камиона нормално. JLM DPF Cleaner Heavy Duty гарантира, че саждите във филтъра за твърди частици изгарят при по-ниска температура, следователно при ниска скорост, когато двигателят е под леко натоварване и дори по време на кратки пътувания. Освен това JLM DPF Cleaner Heavy Duty намалява емисиите на HC и CO и емисиите на сажди с не по-малко от 20 процента. Добавянето на JLM DPF Cleaner Heavy Duty може да бъде разликата между преминаването и неуспеха на теста за технически преглед. В допълнение, JLM DPF Cleaner Heavy Duty гарантира, че във филтъра се отлагат по-малко частици сажди, което означава, че клиентът посещава сервиза по-рядко. JLM DPF Cleaner Heavy Duty също поддържа двигателя и филтъра за твърди частици за по-дълъг период от време с по-добра производителност и по-нисък разход на гориво като резултат. Конвенционалните почистващи препарати съдържат желязо, което инициира процеса на регенерация. JLM DPF Cleaner Heavy Duty съдържа висока концентрация на патентовано съединение платина-церий. Комбинацията от платина и церий осигурява на първо място значително подобрена регенерация и почистване на филтъра за твърди частици в сравнение с конвенционалните почистващи препарати. Колкото по-висока е концентрацията на платина, толкова по-добра е регенерацията. Тъй като JLM DPF Cleaner Heavy Duty съдържа по-малко желязо от други конкурентни почистващи препарати, има и по-малко натрупване на пепел във филтъра за твърди частици. В резултат на това експлоатационният живот на филтъра се удължава. Други производители добавят повече желязо към добавката, за да постигнат същите резултати и предимства като JLM. Резултатът е увеличаване на количеството пепел във филтъра, което означава, че филтърът трябва да се почиства по-често и не издържа толкова дълго. Поради тази причина производителите на конвенционални почистващи препарати намаляват количеството желязо в добавката. Това води до драстично намаляване на ефективността на регенерация. Ето защо трябва да използвате JLM DPF Cleaner Heavy Duty. Възстановява изпускателната система, а с нея и разхода на гориво, мощността и емисиите на изгорелите газове до първоначалното фабрично състояние. JLM DPF Cleaner Heavy Duty е доказано подходящ за тежкотоварни камиони; автобуси, други търговски превозни средства и тежкотоварни дизелови модернизирани системи. Последната, но не на последно място важна причина за покупка е цената. Нов DPF за всеки камион ще ви струва от €1000 (ремонтиран) до около €5000 за нов DPF. Към това добавете времето за смяна на филтъра в сервиза и времето за престой на самия камион.