Търговска мрежа| Условия за ползване| Технически| Контакти| Всички Продукти| Количка

Catalytic Exhaust Cleaner Petrol / JLM Petrol Emission Reduction Treatment
40.00 лв.

Количество:

Информация за продукта

JLM Petrol Emission Reduction Treatment почиства цялата горивна система и предотвратява замърсяването на каталитичния конвертор. За разлика от повечето други продукти, JLM Petrol Emission Reduction Treatment също съдържа „подобрител на горенето“, който води до незабавно подобряване на изгарянето на двигателя (дори преди почистващият препарат действително да е почистил цялата горивна система) и това незабавно се отразява в по-ниски емисии .

Това означава, че автомобилът ще премине по-лесно теста за емисии в теста MOT, така че клиентът да се върне на пътя по-рано. JLM Petrol Emission Reduction Treatment е силно концентриран почистващ препарат, който отстранява и минимизира въглеродните отлагания и замърсяването в автомобили, оборудвани с каталитичен конвертор. Почистването на горивната система, клапаните, буталата и инжекторите прави горенето по-ефективно, което от своя страна води до по-ниски емисии и предотвратява замърсяването на катализатора.JLM Petrol Emission Reduction Treatment е специално разработена, уникална комбинация от добавки, която бързо осигурява правилната функция на каталитичния конвертор, намалява разхода на гориво и коригира загубата на мощност поради замърсяване. Това прави JLM Petrol Emission Reduction Treatment идеалният продукт за използване от професионалния автомеханик преди тест за емисии (напр. преди теста за технически преглед).

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ

За всички бензинови двигатели, оборудвани с (или без) катализатор. Указания: Изсипете съдържанието на една бутилка в резервоара за бензиново гориво, преди да го напълните с бензиново гориво. За най-добри резултати се опитайте да шофирате с повишени обороти известно време. За бързи резултати (напр. при преминаване на технически преглед) продуктът може да се добави към 20-30 литра бензин. За най-добри резултати се уверете, че двигателят работи на повишени обороти (2000-3000) за поне 20-30 минути. Дозировка: Една бутилка третира 40-60 литра бензин. За най-добри резултати използвайте една бутилка на всеки 5 000 км.