Търговска мрежа| Условия за ползване| Технически| Контакти| Всички Продукти| Количка

JLM Valve Saver Fluid 500ml


Течност за Предпазване на Клапани

38.00 лв.

Количество:

Информация за продукта

Течността за предпазване на клапани на JLM е тествана от независим университет в Германия чрез истински тест в реална пътна обстановка, и течността работи!

Резултати от теста на течността за предпазване на клапани JLM valve saver fluid

Течността за предпазване на клапани на JLM е създадена от висококачествени материали, специално разработени от експертите в автогаз идустрията за употреба във всички автомобили задвижвани с пропан бутан и метан (LPG & CNG). Подходяща за употреба чрез системата за предпазване на клапани на JLM или всеки друг подобен продукт. Ние използваме единствено най-добрите съставки от световните лидери за да осигурим надеждна защита за двигателя на вашия автомобил.

Гледайте видео как работи течността за клапани:

 Течността за предпазване на клапани JLM е създадена от експертите на най-добрата Европейска компания, за да превъзхождат конкурентните продукти. Редовната употреба в правилната доза показва, че течността за предпазване на клапани на JLM осигурява идеална защита на вашите клапани и техните легла.


Предимства :

• Предпазва всмукателните и изпусквателните клапани и техните легла.
• Намалява разхода на гориво.
• Намалява вредните емисии.
• Почиства инжекторите и горивните системи.
• Смазва горната част на цилиндъра.
• Безопасен за употреба във всички автомобили (няма да увреди катализатора или ламбда сондата на вашия автомобил).
• Намалява температурата на двигателя.
• Икономичен – само 50мл. са необходими за обработката на 50литра гориво
 

От тук може да изтеглите Настройка на системата за предпазване на клапани JLM.


Течността за предпазване на клапани на JLM можете да закупите в разфасовки от 0,5л. , 1л. 5л и 20л.

За 10 000км. полеви тест на течността за предпазване на клапани на JLM беше използвано Пежо 107 с газова уредба. Първо автомобилът беше каран 12,500км. без система за предпазване на клапаните и състоянието им беше проверено. През времето, в което двигателя не е бил предпазен 6.10+-2мм/1000км е вкопаването на изпусквателните клапани.

За оптимизация на двигателя с газова уредба, обхвата на геометричната компресия по време на теста се повиши от 10,5:1 на 12:1. В резултат на тези мерки, износването на клапаните ще е равно или повече в сравнение с определената референтна стойност.

Системата за предпазване на клапани на JLM беше монтирана. Необходимата консумация на течност за предпазване на клапани е 1мл. към 1л. гориво. Съобразено с информацията от пройзводителя, това количество се равнява на 12 капки през дозатора на всяка минута при празен ход на двигателя в работна температура.

Луфтът в клапаните беше проверен по време на теста съответно на 0км, 2445км, 5886км и 10249км. Бе открито малко несъответствие в луфта на клапаните, в порядъка на 10 μm, който съвпада с разписаните от 10 микрона чрез средствата за измерване, но те са 0 μm средно. Въз основа на първоначално констатираното износване, предполагаемото вкопаване на клапан ще бъде около 61 μm за 10 000км. И трябва да бъде надеждно идентифицирано от използваната измервателна апаратура.

Последният преглед на клапаните беше извършен на 10249км. Измерените средни стойности на вкопаването бяха -0,4 μm/1000км за целия пробег. С допустимо отклонение от +/- 1 μm, вземайки предвид извършения тест на пътя, може да се заключи, че течността за предпазване на клапани на JLM спира износването на изпусквателните клапани.